keskiviikko 26. maaliskuuta 2014
Tämä on kyllä mahtava tapa. Ensin valmistat jumalattoman hyvän viinin,
jonka jälkeen voit dippailla sinne keksiä.
Tätä nektaria pitää kyllä hommata lisää, m
utta Cantuccinit syön kahvin kanssa.
http://www.verrazzano.com/en/our-wines/
Sirkka ei vissiin tykännyt viinituristeista?
2 kommenttia:
Anonyymi
4. toukokuuta 2014 klo 9.07
Ehkä se heinäsirkka oli käärmeissään kun et kuullut sen kaunista soittoa;)
Vastaa
Poista
Vastaukset
Vastaa
Antti Kulonen
4. toukokuuta 2014 klo 20.41
Todennäköisesti näin :-)
Vastaa
Poista
Vastaukset
Vastaa
Lisää kommentti
Lataa lisää...
Uudempi teksti
Vanhempi viesti
Etusivu
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ehkä se heinäsirkka oli käärmeissään kun et kuullut sen kaunista soittoa;)
VastaaPoistaTodennäköisesti näin :-)
VastaaPoista