keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Parempaa pubiruokaa kiitos
Tai enemmän oluita ravintolaan


Sipulirenkaita, ranskalaisia, ribsejä, hampurilaisia ja taas hampurilaisia. Puolivalmisteiden täyttämä ruokalista on tuttua selailtavaa oluiden ystäville, joilla nälkä alkaa illalla kurnia. Olutravintolat ovat viime vuosien asiakaskunnan laajenemisen myötä alkaneet panostaa myös ruokaan, mutta edelleen listat näyttävät valitettavan usein tuolta perushutulta.

Ruokaravintolat ovat kiitettävästi ottaneet juomalistoilleen muutamia pienpanimo-oluita. Yhä useammin kuitenkin haluan kuiskailuravintolan sijaan viettää iltani eloisammassa ympäristössä, jolloin joudun tinkimään ruuan tasosta.
Italian Bergamossa törmäsin ensimmäistä kertaa pubin ja fine diningin täydelliseen liittoon. DeGusto Birra & Cucina ravintolassa ei tarvitse istua kolmea tuntia paikallaan. Välillä voi pyörähtää tiskillä juttelemassa oluista tai hiplailemassa kattavaa pullovalikoimaa ja miettiä mitä sitä seuraavan ruokalajin kanssa haluaisi.


Muksun kanssa saa Italiassa aina olla ensimmäinen asiakas.


Paikka alkoi täyttyä vasta ilta yhdeksän maissa.






Pullovalikoimasta löytyi todella hienoja erikoisuuksia.




Oluista voi nauttia myös visuaalisesti.


Jos tämä ei olisi ollut viimeinen ilta kaupungissa, niin olisimme tulleet seuraavana iltana syömään listan loputkin annokset. Olutvalikoiman läpikäymiseen olisikin tarvittu jo parin viikon loma. Kaiken kaikkiaan vuoden paras ravintolakokemus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti